top of page

Haarkunst Nederland adviseert de verzorging voor haarextensions van het merk Original Socap. Uiteraard zijn al deze producten bij ons verkrijgbaar.


De producten van Socap zijn het beste afgesteld om onze haarextensions optimaal in conditie te houden. Alle producten zijn goed zowel voor haarextensions als voor je eigen haar.

Haarextensions hebben een intensieve verzorging nodig van minimaal 3 Socap haarproducten. Namelijk shampoo, masker en serum!


1) Socap shampoo heeft een milde reinigende samenstelling en heeft geen strippende werking op de extensions. De shampoo van Socap bevat nauwelijks tot geen sulfaat.

Alleen een shampoo van Socap is niet genoeg. Shampoo is een reinigend product en doet verder weinig tot niets aan verzorging.


2) Als verzorgend product heb je een masker van Socap nodig. Een masker zorgt voor een intensieve voeding van de extensions en het eigen haar. Laat het masker 15 minuten intrekken en spoel hem daarna weer uit. Een masker kun je ook als creme spoeling gebruiken. Na het wassen met de Socap shampoo het masker in masseren in de punten van de extensions en na 3 minuten weer uitspoelen.


3) Het serum van Socap houdt het haar soepel geeft glans en beschermt het haar tegen de hitte van de fohn, krultang of stijltang. Het serum zorgt er ook voor dat de extensions niet gaan pluizen en houden de beschermende laag intact. Door de jaren heen zijn shampoo's in samenstelling verandert. Een shampoo van 10 jaar geleden heeft vandaag niet meer dezelfde samenstelling als toen. Ook onze extensions zijn in de afgelopen 10 jaar verbetert. Ze zijn gekleurd met andere chemicaliën om het haar zachter en soepel te houden. Extensions van Socap bevatten een beschermende coating om het te beschermen.


Shampoo's van een ander merk tasten de extensions aan maar ook de beschermende laag.


Het is voor ons daarom niet mogelijk om op andere verzorgende producten dan van Socap garantie te geven. Daarnaast kunnen wij geen garantie geven op onze haarextensions, als u geen aankoopfactuur kunt overleggen van onze verzorgende producten.


Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u graag verder.

Haarkunst Nederland wenst u veel plezier van uw extensions en/ of kapsel.

bottom of page